torsdag 7 november 2013

På gång just nu


Hösten närmar sig sitt slut och äntligen börjar höstängeln att bli klar.


Hon var lite seg att få till, men så har det också varit en händelserik höst. Quiltrally, Symässa i Förslöv och ett besök på Syfestivalen har tagit mycket tid. Fast det har varit väldigt roligt, så jag klagar inte....
Om allt fungerar som det ska kommer mönstret "My Autumn Angel" att finnas i shoppen nästa vecka.En packe med härliga tyger följde med hem från Stockholm och Syfestivalen. Färgerna är helt underbara.
Jag har börjat  skissa lite på projektet som går under arbetsnamnet ABC, kan liksom inte låta bli....


Förra helgen ägnade jag mig åt något som jag inte gjort på länge, klädsömnad. En klänning är det tänkt att bli, även om jag använder mig av ett blusmönster. Givetvis kommer en del att vara sytt i lappteknik!


Jag hoppas att jag hinner sy mer på den på söndag. På lördag åker jag till Tyskland och det ska bli ett trevligt avbrott. Kanske det är bra att släppa tygbitarna och se världen ibland. Fast jag kan ju alltid sy lite i bilen.....


3 kommentarer:

 1. Blir nok en flott höstengel. Glede meg til å se den ferdig.

  SvaraRadera
 2. Ja den som väntar på något gott.....en höstängel är väl värd att vänta på. Underbara tyger har du fått med dej från Stockholm. Blir nog en tuff klänning det där, du visar väl slutresultatet sen. Ha en fin tripp till Tyskland!

  SvaraRadera
 3. Men jo... nu har jag varit ouppmärksam igen! Du gör såå fina bonader till alla månader!
  Kram

  SvaraRadera