lördag 1 november 2014

Premiär för min nya hemsida och webshopSå, då var allt äntligen klart! 

Tiden efter Quiltköping har mest gått åt till att ge både lokal och hemsida en liten make-over.
I Syverkstan har jag målat, både möbler och en vägg för att få den lugna och ljusa grundton som jag kände att jag ville ha. Den knallröda väggen blev ljust grå och några möbler blev vita.
Med lite nya inredningsdetaljer, omflyttning av quiltar och ändrad belysning så var det till slut klart, mitt nygamla Syverkstan.Sedan var det dags för hemsidan. Den fick ett helt nytt utseende. Jag älskar de nya färgerna som jag tillsammans med min dotter Josefin tagit fram. Milt och fint.
Dessutom känns den nya sidan härligt fräsch och är mycket mer "lättskött" och överskådlig.
Hoppas du gillar den lika mycket som jag.


Webshoppens förvandling är också fantastisk i mina ögon. Även den är nu mycket enklare att hantera för att jag ska kunna ta hand om din beställning på ett smidigt sätt. Min förhoppning är att det för dig som kund ska vara lättare att hitta det du söker och få lust och inspiration.

Nytt för november är att jag har fått igång mina nyhetsbrev igen, fyllt med nyheter, erbjudande och annat smått och gott. Är du sugen på att få det direkt till din mailbox kan du anmäla dig på hemsidan.

För att fira det hela har jag denna helgen en tävling på Facebook där du kan vinna ett valfritt mönster från min webshop.


Mitt nästa projekt är ytterligare några mindre samlingar av broderimönster. De tre första finns redan i shoppen, du hittar dem här.
Det kommer även att bli lite favoriter i repris och, och, och.....som det ser ut nu så finns det ingen ände på allt jag vill göra. Så håll utkik, för här händer det saker!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar