fredag 17 september 2010

Nu rör det på sig........

Så var den då äntligen sjösatt, min hemsida. På engelska än så länge, en svensk version är på gång. Lite finputs finns det väl kvar att göra, fast den ska väl aldrig bli färdig... En hemsida där det inte händer något är ju urtrist....så ska det inte bli....kan det bara inte bli så många idéer som jag har i huvudet.

När jag ändå är i farten passar jag på att dra i gång en blogg på svenska också. Som ni alla kan se är jag inne i en lila period just. Visst är det vackert med lila? Njuter för fulla muggar av all ljung som blommar just nu.

Jag har saknat att skriva på svenska, det är trots allt lättare att få ur sig det man vill när man skriver på sitt eget språk. Den gamla bloggen har jag givetvis kvar och jag tror att de kommer att få ganska lika innehåll, i alla fall bildmässigt. Det huvudsakliga syftet är ju att visa upp vad jag gör av mina lappar och annat i den vägen. Tänkte bara att det kunde vara trevligt att prata svenska med mina svensktalande vänner.

Just nu har jag tusen järn i elden och massor av projekt på gång så här kommer att bli mycket att visa framöver. Men idag hänger jag på min lila linje och avslutar med en ny bild på min syängel.Ha det bra i sy-Sverige eller var ni nu befinner er......dags att ladda för ett Friskis-pass!

Helena

2 kommentarer:

  1. Koselig at du har startet en side på svensk også, skal følge med her. Ønsker deg en kreativ og flott helg :-)

    SvaraRadera
  2. Jeg ble den første til å følge denne bloggen, men ikke rask nok med kommentaren her ser jeg. Gleder meg til å følge med på denne bloggen også.

    SvaraRadera